Menu
Your Cart

Veelgestelde vragen

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Deze zullen wij regelmatig aanvullen indien nodig. Staat uw vraag er niet bij? Stel dan de vraag via het formulier op deze pagina. 

De cadeaubon is tot 1 jaar na aanschaf in te wisselen bij de onderneming waarvoor de bon is aangeschaft.

Bestelde cadeaubonnen kun je terugvinden onder "mijn cadeaubonnen" op het moment dat je bent ingelogd. Informatie hierover kun je hier vinden

Nee, doordat we een bon gebruiken die multifunctioneel inzetbaar is bij verschillende ondernemers is de cadeaubon is alleen fysiek te gebruiken bij de ondernemer.

Informatie over het bestellen van een cadeaubon of het doen van een donatie is hier te vinden.

Nee, de cadeaubon is niet in te wisselen tegen contant geld.

Alle ondernemingen die deelnemen zijn op de hoogte van het feit dat deze cadeaubonnen uitgegeven worden. Ze ontvangen ook de gegevens van de uitgegeven cadeaubonnen en weten dus precies hoeveel bonnen er zijn uitgegeven en wie er recht heeft om deze bon te gebruiken en zullen deze dan ook accepteren.
Het klopt dat je de bon van die waarde maar 1 keer terug ziet. Je kunt deze bon meerdere keren afdrukken. Deze staan op naam en met het juiste aantal ook geregistreerd bij de deelnemende onderneming.
Steun Maassluis heeft niet als doel om hier geld aan te verdienen. Wij keren dus de volledige bedragen uit aan de deelnemende onderneming. Wij zullen hier wel €0,75 per bestelling af halen voor de transactiekosten van de online betaling. Dit is ook afgestemd met de deelnemende onderneming.