Menu
Your Cart

Voorwaarden & privacy

Wij willen het bieden van steun aan ondernemend Maassluis natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Toch ontkomen wij er niet om een aantal zaken af te stemmen. 

- Cadeaubonnen via deze webshop aangeschaft hebben een beperkte houdbaarheid en kunnen tot 1 jaar na aanschaf gebruikt worden bij de onderneming waar een cadeaubon voor aangeschaft is. 

- De bon is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Bij het inwisselen van de bon kan ter verificatie om legitimatie worden gevraagd.

- Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen contant geld. 

- Voor het bestellen van een cadeaubon of het doen van een donatie is een account aanmaken verplicht. Dit doe je gemakkelijk tijdens het bestelproces. 

- Na het bestellen kun je de cadeaubon downloaden via jouw account. 

- Wij delen de gegevens van de bestelling ALLEEN met de deelnemende onderneming waarvoor deze bestelling van toepassing is zodat deze op de hoogte is van deze bestelling of donatie en in de eigen administratie kan bijhouden wie er recht op het tegoed heeft. 

- Wij keren de bedragen direct uit aan de deelnemende ondernemer. Er is hierdoor geen recht van retour op de aangeschafte  cadeaubon of donatie die gedaan is.